Villa

Eftersom varje hus är unikt blir också varje process unik. Efter vår kostnadsfria träff kommer vi att utvärdera omständigheterna för att sedan komma med ett systemförslag och ge en offert för vad kostnaden beräknas bli. 

Faktorer som påverkar: 
  • Vart huset är beläget 
  • I vilket väderstreck som solpanelerna kan placeras 
  • Hur stor takyta som finns 
  • Huruvida någon del av taket skuggas 
När vi sedan återkommer med en offert som innehåller både priser och rekommenderad storlek på solcellssystemet lägger du din beställning och vi hanterar alla administrativa delar.  Det enda som vi behöver från dig är att du väljer vilket elbolag som du vill sälja ditt elöverskott till när produktionen av din egen solcellsanläggning är igång.  
​​​​​​​

Montering av solcellssystemet 

Några veckor efter att du har lagt din beställning utifrån vår offert kommer vi att leverera och montera dina solceller. Installationen av din nya solcellsanläggning kan ta allt mellan några timmar upp till ett par dagar, beroende på storleken på systemet. Därefter kommer vi att koppla upp din anläggning och vår elektriker skickar då in en färdiganmälan till elnätsägaren som kommer att byta er elmätare kostnadsfritt. Det är något som alltid är kostnadsfritt och som du har rätt till.  
 
När alla ovanstående delar är avklarade lär vi såklart dig hur solcellssystemet fungerar och vi kommer att följa upp systemets prestanda för att se till att allt går smidigt och fungerar som det ska.