Företag

Ta ditt företag till nästa nivå genom att installera en solcellsanläggning där du producerar företagets egen el. Många lantbruk och företag, oavsett marknadsområde, har stora takutrymmen som inte används när de egentligen skulle kunna vara grund till en ekonomisk och miljövänlig satsning. 

Genom att investera i en solcellsanläggning till ditt företag kommer du att spara in pengar, dels genom lägre elräkning men också långsiktigt eftersom företaget inte kommer att påverkas av elprishöjningar som det annars hade gjort.  

Visa att ditt företag inte bara är ekonomiskt smart utan också har en grön profil och värnar om vår planet med 100 procent förnybar el genom solceller som är helt fri från koldioxidutsläpp.  

  

Offertering 

Vi ger alltid en anpassad offert beroende på flera olika faktorer som till exempel vart huset är beläget, i vilket väderstreck som solpanelerna kan placeras, hur stor takyta som finns samt huruvida någon del av taket skuggas. 

Vår offert innehåller sedan både priser och rekommenderad storlek på solcellssystemet. Efter att du har fått offerten lägger du din beställning och vi hanterar alla administrativa delar.  

Det enda som vi behöver från dig är att du väljer vilket elbolag som du vill sälja ditt elöverskott till när produktionen av din egen solcellsanläggning är igång.  
  

Montering av solcellssystemet 

Några veckor efter att du har lagt din beställning utifrån vår offert kommer vi att leverera och montera dina solceller. Installationen av din nya solcellsanläggning kan ta allt mellan några timmar upp till ett par dagar, beroende på storleken på systemet. Därefter kommer vi att koppla upp din anläggning och vår elektriker skickar då in en färdiganmälan till elnätsägaren som kommer att byta er elmätare kostnadsfritt. Det är något som alltid är kostnadsfritt och som du har rätt till.  
​​​​​​​
När alla ovanstående delar är avklarade lär vi såklart dig hur solcellssystemet fungerar och vi kommer att följa upp systemets prestanda för att se till att allt går smidigt och fungerar som det ska.